Over RVC

RVC is op 15 maart 1982 opgericht. Begin jaren ’80 hebben enthousiaste leden van de sportvereniging Samen Sterk en bewoners van buurtschap Muldershoek de koppen bij elkaar gestoken met het doel te bekijken of het zinvol was een nieuwe volleybalvereniging op te richten in Rijsbergen. Dat resulteerde in de oprichting van RVC.

Door de jaren heen is RVC al dé volleybalclub in Rijsbergen geweest. Er werden toernooien georganiseerd zoals het buurtschappentoernooi, en jeugdleden en minileden konden hun volleybalkunsten kwijt bij RVC in competitieverband. Vanwege een gebrek aan tijd van begeleiders is onze jeugdafdeling helaas ter ziele gegaan.

Momenteel heeft de vereniging 5 teams, deze spelen allen in de competitie van O.R.V. Breda. Hierdoor spelen we altijd doordeweeks ’s avonds en relatief dicht bij huis.

RVC organiseert jaarlijks in december een gezellig kersttoernooi voor eigen teams en andere verenigingen.

Meespelen?

Heb je zin om eens te komen kijken of mee te trainen dan ben je altijd welkom op de dinsdagavond in Sporthal ’t Trefpunt te Rijsbergen.

Wij zijn elke avond aanwezig van 20.00 tot 22.00 uur, in de periode van september tot en met juni.

Locatie

Sporthal ’t Trefpunt
Laguitensebaan 60
Rijsbergen

Contributie

De contributie wordt per seizoen vastgesteld.

Een seizoen loopt van 1 september tot en met 30 juni.

De contributie voor het seizoen 2023/2024 bedraagt € 144,00

Kleding

Het tenue van RVC bestaat uit een geel shirt met zwarte broek. De sportschoenen mogen geen zwarte zolen hebben.

De broek en de sportschoenen dienen door de leden zelf aangeschaft te worden. Per team worden shirts uitgereikt, de shirts blijven wel eigendom van de vereniging.

Competitie

Wij spelen onze thuiswedstrijden op dinsdagavond. Uitwedstrijden worden gespeeld op een doordeweekse avond (afhankelijk van de tegenstander).

Alle teams spelen competitie bij de ORV, dit staat voor de organiserende vereniging: Onafhankelijk Recreatief Volleybal Breda.

Er worden 2 tot 4 wedstrijden per maand gespeeld.

Eventueel uitstellen van wedstrijden dient altijd in overleg met de betreffende contactpersoon en de competitieleiding te geschieden.

Voor het actuele wedstrijdschema, kijk op de site van ORV.

Bestuur

Voorzitter
Kristian Segers

Secretaris
Anouk Deckers

Penningmeester
Carla Vermunt